Oulun lapsiraiskaus tapaukset

Jarkko Sipilä – Mtv3 Rikosoimituksen Päällikkö

Lapsiraiskaukset ovat hyökkäys suomalaisia arvoja ja kansanturvallisuutta kohtaan.

Turvallisuus on perusoikeus ja sen ylläpitäminen on julkisen vallan tärkein tehtävä.

Uudet seksuaalirikosepäilyt vetivät oululaiset järkytyksestä sanattomiksi:
”Yllättikö tämä vielä jonkun?” “Oulun poliisilaitos on käynnistänyt esitutkinnan neljästä uudesta tapauksesta.

Helsingin Oikeustalo

Oulun poliisilaitos on käynnistänyt esitutkinnan neljästä uudesta seksuaalirikosepäilystä, jotka ovat kohdistuneet alle 15-vuotiaisiin tyttöihin.” Oulun poliisi jatkaa näiden uusien seksuaalirikosepäilyjen sekä aiemmin uutisoitujen viiden seksuaalirikoskokonaisuuden osalta esitutkintaa. Kaikkia tapauksia yhdistää se, että tekijät ovat ulkomaalaistaustaisia alunperin sekä kotoisin islamistisen kulttuurin maista ja uhrit alaikäisiä, enintään 15- vuotiaita. Yksi alaikäisistä uhreista on tehnyt itsemurhan.

Päivi Nerg ja vastuu

Päivi Nerg 1.Päästi Suomeen laittomasti 30 000 laitonta matkailijaa turvallisesta Ruotsista v 2015. 2.Kertoi tuntevansa kaikkien maahaantunkeutuvien taustat. Suomessa on laittomasti 8200 ex-turvapaikanhakijaa (Hänet palkittiin VM:n alivaltiosihteerin viralla) Lapsemme, tyttömme ovat jatkuvassa vaarassa joutua seksuaalisesti hyväksikäytetyksi. Sisäministeri Kai Mykkänen (Kok) ei pysty huolehtimaan Suomen sisäisestä turvallisuudesta.

Abderrahman Mechkah – Turun Terroristipuukottaja joka oli Muslimitaustainen

Sisäministerin on erottava tehtävästään.

Kai Mykkänen on ehdottanut, että Suomi vastaanottaisi nykyisten turvapaikanhakijoiden lisäksi 10 000 hlö:ä vuosittain. Nykyisilläkin määrillä kansalaisten turvallisuus ja turvallisuudentunne on kriisissä. Ajatelkaa asiaa lasten, tyttöjen sekä naisten näkökulmasta.

Kansalaisten turvallisuus on taattava.